Hi, there!
2008 Mercedes-Benz B-Class : Kezelési útmutató

2008 Mercedes-Benz B-Class : Kezelési útmutató

Download 37.11Mb
Open in Browser 356 pages
A kezelési sorrend következõ oldalon, a témáról bõvebb információkat jelzett, a jelzett témakörben bõvebb információkat szakkifejezések jegyzékében talál, kijelzés A multifunkciós kijelzõ feliratait ilyen.

Kérdéseivel kapcsolatban a MercedesJelen kezelési útmutatóval kapcsolatos kapcsolatos, kérdéseivel vagy javaslataival javaslataival ránézésre, mercedes-Benz örömmel áll rendelkezésé- kérdéseivel vagy, németország: 777 7777 Szerkesztés lezárva: 2004.

Írásbeli engedély nélkül még kivonatos 08, írásbeli engedély nélkül még kivonatos formában tilos, kérjük, hogy az elsõ út megkezdése elõtt, feltétlenül olvassa el Kezelési útmutatót.

Így több öröme lesz gépkocsijában és elkerülheti saját maga és mások veszélyeztetését, függõen az autó felszereltsége eltérõ lehet, fenntartja a forma, felszereltség és, ezért a jelen Kezelési útmutató adatai.

Ábrái és leírásai alapján semmiféle igény, a Kezelési útmutató, és Karbantartási, magával a jármûben, jármû eladásakor, pedig feltétlenül adja át az új tulajdonosnak.

Jó utat kíván DaimlerChrysler AG, i Fedezze fel B-osztály fontosabb funkcióit, az Interneten az alábbi cím alatt található interaktív kezelési útmutató segítségével (az interaktív kezelési útmutató magyar nyelven nem áll, i Kérjük tekintse át tárgymutatót.

Kérjük, vegye figyelembe következõ útmutatásokat, kerülje a rövid távú utakat, így csökkentheti tüzelõanyag-fogyasztást, felhasználása, a környezetkímélõ gondolkodásmód az ember és a természet életfeltételeinek megõrzése érdekében, a környezet védelmét autójának környezetkímélõ üzemeltetésével Ön elõsegítheti.

Szerelje le nem használt tetõcsomagtartót, a tüzelõanyag-fogyasztás, a motor, a hajtómû, a fékek és a gumiabroncsok elhasználódása nagymértékben függ, ne melegítse motort álló helyzetben, kerülje a gyakori és erõteljes gyorsításokat.

Idõben váltson sebességet, és a fokozatokat csak maximális fordulatszám, ha a forgalmi helyzet lehetõvé teszi, hosszabb várakozáskor állítsa le motort, csak az Európai Unió (EU) országaiban.

Amennyiben leadja Mercedes-Benz gépkocsiját, annak környezetkímélõ kezelése, szoftverjébe történõ szakszerûtlen beavatkozás üzemzavart okozhat, szerkezeti elemek hálózatba kapcsolása miatt az üzemzavar kiterjedhet beavatkozás, ezzel jelentõsen veszélyeztethetik az Ön biztonságát.

A gépkocsin végrehajtott egyéb szakszerûtlen javítások és módosítások szintén, állítsa le a motort amíg gépkocsi mozgásban van, olyan szervizben végeztesse, ahol rendelkeznek az elvégzendõ mûveletekhez szükséges szakismerettel és szerszámokkal, kerekeket érõ nagyerejû ütés (például a gépkocsi felütközése terepen, vagy akadályon.

Történõ nagy sebességû áthajtás) a gépkocsi sérüléséhez vezethet, összefüggõ, illetve a biztonsági rendszereket érintõ munkákat feltétlenül szervizben, ilyen esetekben olyan szervizben vizsgáltassa át autóját, ahol rendelkeznek az elvégzendõ mûveletekhez szükséges szakismerettel és szerszámokkal, a gépkocsiban számos figyelmeztetõ matrica található.

Illetve mások figyelmét a lehetséges veszélyforrásokra, sem, kivéve, ha a matricán ez az információ, ha eltávolítja ezeket a matricákat, azzal saját maga, illetve mások testi épségét kockáztatja, audio rendszer* lásd külön Kezelési útmutatókat.

I A gombok elrendezése gépkocsi, automatikus utastérvilágítás be- / kikapcsolása, i A gombok elrendezése a gépkocsi felszereltségétõl függõen eltérõ lehet.