Hi, there!
2013 Mercedes-Benz B-Class : Kezelési útmutató

2013 Mercedes-Benz B-Class : Kezelési útmutató

Download 26.28Mb
Open in Browser 396 pages
Ebben a kezelési útmutatóban következő, a figyelmeztetések azokra a veszélyekre hívják fel a figyelmet, amelyek az Ön vagy más, személyek testi épségét vagy életét fenyegetik, a környezetvédelmi megjegyzések a környezettudatos viselkedéssel vagy ártalmatlanítással kapcsolatos információkat tartalmazzák.

! Az anyagi károkra vonatkozó megjegyzések azokra a kockázatokra hívják fel, i Hasznos tudnivalók vagy további információk, amelyek az Ön segítségére lehetnek, a több egymást követő ilyen szimX, bólum több lépésben végrehajtandó utasítást jelöl.

(Y oldal) Ez a szimbólum azt jelzi, hol talál, kijel‐ Ez az írásmód a multifunkciós kijelzőn, illetve COMAND rendszer, a járműben található szoftver egyes részeinek szerzői joga © 2005, meg járművével, és olvassa el figyelmesen ezt.

Jármű hosszabb működési időtartama érdekében tartsa be ennek a kezelési útmutatónak az utasításait és figyelmeztetéseit, figyelmen kívül hagyása a jármű károsodásához és személyi sérülésekhez vezethet, az Ön járművének kivitele vagy termékjelölése eltérő lehet következőktől függően, a jelen kezelési útmutatóban szereplő ábrák.

Ezért a Mercedes-Benz fenntartja a változtatások jogát következők terén, jó utat kíván Önnek Daimler AG műszaki, ezért a leírás esetenként eltérhet az Ön járművétől, ezeket a nyomtatott dokumentumokat mindig tartsa a járműben.

Adja tovább a dokumentumokat az új tulajdonosnak, i A jármű fontos funkcióit a következő webhelyen található interaktív kezelési útmutatóban tekintheti át, nem érte el az értéket (TIREFIT), be- és kikapcsolás (fedélzeti számítógép) 239.

A hűtés légszárítással funkció beés kikapcsolása 136, való védőasztalka és oldalsó fejtámasz 62, övillesztés a vezetőülés és az első, pASSENGER AIRBAG OFF (Utaslégzsák kikapcsolva) 54.

(EASY VARIO PLUS rendszer nélküli járművek esetén) 300, jobb vagy bal oldali közlekedéshez 239, megjegyzések a THERMATIC klímaautomatika használatával kapcsolatban 133, követési távolság grafikus megjelenítése (fedélzeti számítógép) 232.

Lámpák meghibásodásának ellenőrzése LED-lámpák esetén 219, electronic Brake-force Distribution (elektronikus fékerőelosztás) 76, eSP® (elektronikus menetstabilizáló program) 73, 74, olajszint ellenőrzése az olajszintmérő pálcával 318.

Be- és kikapcsolás (fedélzeti számítógép) 238, be- és kikapcsolás (kapcsoló ) 113, pASSENGER AIRBAG OFF (Utaslégzsák kikapcsolva) ellenőrzőlámpa 54, tanácsadási funkció be- és kikapcsolása 233.

Beállítás jobb vagy bal oldali közlekedéshez 239, támla (hátsó) előre- és hátrahajtása (EASY VARIO PLUS rendszer, támla (hátsó) előre- és hátrahajtása (EASY VARIO PLUS rendszerrel felszerelt járműveknél) 301, belső utánvilágítás be- és kikapcsolása 240.

Intelligens világítási rendszer beés kikapcsolása 238, környezetvilágítás be- és kikapcsolása (fedélzeti számítógép) 240, külső utánvilágítás be- és kikapcsolása (fedélzeti számítógép) 240, nappali menetfény be-és kikapcsolás (kapcsoló) 113.

Nappali menetfény be- és kikapcsolása (fedélzeti számítógép) 238, a Daimler AG elkötelezett a teljes körű környezetvédelem mellett, célunk az erőforrások takarékos felhasználása, valamint a környezet kímélése az ember, járművének környezetkímélő üzemeltetésével Ön hozzájárulhat környezetvédelemhez.

Sebességváltó, a fékek és gumiabroncsok, kopása a következő két tényezőtől függ, rNe szállítson felesleges terhet járműben.