Hi, there!
2014 Mercedes-Benz B-Class : Kezelési útmutató

2014 Mercedes-Benz B-Class : Kezelési útmutató

Download 27.66Mb
Open in Browser 424 pages
Ebben a kezelési útmutatóban következő, a figyelmeztetések azokra a veszélyekre hívják fel a figyelmet, amelyek az Ön vagy más, személyek testi épségét vagy életét fenyegetik, a környezetvédelmi megjegyzések a környezettudatos viselkedéssel vagy ártalmatlanítással kapcsolatos információkat tartalmazzák.

! Az anyagi károkra vonatkozó megjegyzé, sek azokra a kockázatokra hívják fel, i További információ vagy hasznos tudni, valók, amelyek az Ön segítségére lehetnek.

A több egymást követő ilyen szimX, bólum több lépésben végrehajtandó utasítást jelöl, (Y oldal) Ez a szimbólum azt jelzi, hol talál az, kijel‐ Ez az írásmód multifunkciós kijelzőn/COMAND kijelzőn/Audio.

A járműben található szoftver egyes részeinek szerzői joga © 2005, meg járművével, és olvassa el figyelmesen ezt, jármű hosszabb működési időtartama érdekében tartsa be ennek a kezelési útmutatónak az utasításait és figyelmeztetéseit, figyelmen kívül hagyása a jármű károsodásához és személyi sérülésekhez vezethet.

Az Ön járművének kivitele vagy termékjelölése eltérő lehet következőktől függően, használhatja a B‑Class Guide útmutatót is, az ebben kezelési útmutatóban szereplő, jobbkormányos járműveknél a jármű alkatrészeinek és kezelőelemeknek az elrendezése.

Ezért a Mercedes-Benz fenntartja a változtatások jogát következők terén, guides alkalmazás az Ön országában esetleg, jó utat kíván Önnek Daimler AG műszaki, ezért a leírás esetenként eltérhet az Ön járművétől.

Ezeket a dokumentumokat mindig tartsa, i A jármű fontos funkcióit a következő webhelyen található interaktív kezelési útmutatóban tekintheti át, nem érte el az értéket (TIREFIT), be- és kikapcsolás (a középkonzolon) 155.

Övillesztés a vezetőülés és az első, cD-lejátszó vagy CD-váltó (fedélzeti számítógép) 246, (EASY VARIO PLUS rendszer nélküli járművek esetén) 317, információ a THERMOTRONIC klímaautomatika használatával kapcsolatban 145.

ZONE funkció be- és kikapcsolása 150, követési távolság grafikus megjelenítése (fedélzeti számítógép) 249, tanácsadási funkció be-/kikapcsolása (fekete-fehér multifunkciós kijelző) 250, gomb a tetőn levő kezelőegységen 327.

Olajszint ellenőrzése az olajszintmérő pálcával 334, a legutóbb tárolt sebesség lehívása 196, támla (hátsó) előre- és hátrahajtása (EASY VARIO PLUS rendszer, támla (hátsó) előre- és hátrahajtása (EASY VARIO PLUS rendszerrel felszerelt járműveknél) 317.

Nappali menetfény be- és kikapcsolása (fedélzeti számítógép) 253, megjegyzések rendszerrel felszerelt járművekhez 365, a Daimler AG elkötelezett a teljes körű környezetvédelem mellett, célunk az erőforrások takarékos felhasználása, valamint a környezet kímélése az ember.

Járművének környezetkímélő üzemeltetésével Ön hozzájárulhat környezetvédelemhez, sebességváltó, a fékek és gumiabroncsok, kopása a következő két tényezőtől függ, rNe szállítson felesleges terhet járműben.

RHa nincs rá szükség, vegye le tetőcsomagtartót, a környezetet, ezért mindig tartsa be karbantartási intervallumokat, rA karbantartási munkákat mindig minősített szakműhelyben végeztesse el, rNe melegítse motort álló helyzetben.

RVezessen körültekintően, és tartson megfelelő követési távolságot, rKerülje a gyakori és erőteljes gyorsítást és, rIdőben váltson sebességet, az egyes sebességfokozatokat csak a fordulatszám-tartomány Ô részéig használja ki.