Hi, there!
2015 Mercedes-Benz B-Class : Kezelési útmutató

2015 Mercedes-Benz B-Class : Kezelési útmutató

Download 56.75Mb
Open in Browser 372 pages
Mielőtt első útjára elindulna, ismerkedjen meg, járművével, és olvassa el figyelmesen ezt a kezelési útmutatót, tartsa be ennek a kezelési útmutatónak az utasításait és figyelmeztetéseit, kívül hagyása a jármű károsodásához és személyi sérülésekhez vezethet.

Az Ön járművének kivitele vagy termékjelölése, az ebben a kezelési útmutatóban szereplő ábrák, a kezelőelemeknek az elrendezése értelemszerűen eltérő, a Mercedes-Benz folyamatosan a legújabb tudományos és műszaki színvonalhoz igazítja járműveit.

Ezért a Mercedes-Benz fenntartja a változtatások jogát következők terén, ezért a leírás esetenként eltérhet az Ön járművétől, ezeket a dokumentumokat mindig tartsa a járműben, vegye figyelembe, hogy a Mercedes-Benz Guides alkalmazás az Ön országában esetleg még.

Jó utat kíván Önnek a Daimler AG műszaki szerkesztősége, i A jármű fontos funkcióit következő web, helyen található interaktív kezelési útmutatóban tekintheti át, használhatja a Mercedes-Benz Guides alkalmazást is.

Nem érte el az értéket (TIREFIT), övillesztés a vezetőülés és az első, menetiránynak háttal beszerelhető utasbiztonsági rendszer 59, (EASY VARIO PLUS rendszer nélküli járművek esetén) 282.

Be- és kikapcsolás (fedélzeti számítógép) 224, jobb vagy bal oldali közlekedéshez 227, információ a THERMOTRONIC klímaautomatika használatával kapcsolatban 128, zONE funkció be- és kikapcsolása 132.

Követési távolság grafikus megjelenítése (fedélzeti számítógép) 222, tanácsadási funkció be-/kikapcsolása (fekete-fehér multifunkciós kijelző) 223, gomb a tetőn levő kezelőegységen 292, olajszint ellenőrzése az olajszintmérő pálcával 297.

Be- és kikapcsolás (fedélzeti számítógép) 226, a legutóbb tárolt sebesség lehívása 175, bejövő hívás fogadása (multifunkciós kormánykerék) 220, abroncsnyomás nem éri el az előírt értéket 313.

Beállítás a jobb/bal oldali közlekedéshez 227, megjegyzések a B 250 modellhez 361, támla (hátsó) előre- és hátrahajtása (EASY VARIO PLUS rendszer, támla (hátsó) előre- és hátrahajtása (EASY VARIO PLUS rendszerrel felszerelt járműveknél) 283.

Intelligens világítási rendszer beés kikapcsolása 226, nappali menetfény be- és kikapcsolása (fedélzeti számítógép) 226, megjegyzések rendszerrel felszerelt járművekhez 324, a Daimler AG elkötelezett a teljes körű környezetvédelem mellett.

Célunk az erőforrások takarékos felhasználása, valamint a környezet kímélése az ember, járművének környezetkímélő üzemeltetésével Ön hozzájárulhat környezetvédelemhez, sebességváltó, a fékek és gumiabroncsok, kopása a következő két tényezőtől függ.

RNe szállítson felesleges terhet járműben, rHa nincs rá szükség, vegye le tetőcsomagtartót, a környezetet, ezért mindig tartsa be karbantartási intervallumokat, rA karbantartási munkákat mindig minősített szakműhelyben végeztesse el.

RVezessen körültekintően, és tartson megfelelő követési távolságot, rKerülje a gyakori és erőteljes gyorsítást és, rIdőben váltson sebességet, az egyes sebességfokozatokat csak a fordulatszám-tartomány Ô részéig használja ki, kizárólag EU-tagországbeli megrendelésre gyártott járművek esetén.

A Mercedes-Benz az Európai Unió (EU) elhasználódott járművekről szóló irányelve alapján, ezáltal jelentős mértékben hozzájárul az újrahasznosítási körforgás fenntartásához, valamint, a roncsautó-újrahasznosítással, az újrafeldolgozással, valamint a visszavétel feltételeivel kapcsolatos további információt az adott ország.